Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βασικοί οι Μανιάτης, Καρνέζης!!

Βασικοί οι Μανιάτης, Καρνέζης
Ο Φερνάντο Σάντος λαμβάνει αρκετά σοβαρά το παιχνίδι με το Βέλγιο ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Euro 2012. Κάτι τέτοιο διαπιστώνεται και από την 11άδα που προτίθεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός στο παιχνίδι της Τετάρτης στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πορτογάλος θα διατηρήσει το 4-3-3 με δύο νέα πρόσωπα που θα περάσουν στην 11άδα.

Πρόκειται για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος θα είναι κάτω από την εστία της Εθνικής ομάδας και τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος θα διατηρηθεί στη μεσαία γραμμή, ακριβώς στη θέση που τον επιλέγει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην 11άδα του Ολυμπιακού.

Στα άκρα της άμυνας αναμένεται να βρεθούν οι Τοροσίδης και Χολέβας. Στο κέντρο της θα είναι πιθανότατα οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να περνάει στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μανιάτης και δίπλα του ο Φωτάκης. Μπροστά από αυτούς θα είναι ο Κατσουράνης. O Γιώργος Καραγκούνης πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο, όμως, αν τελικά αγωνιστεί, θα πάρει τη θέση του μέσου του ΠΑΟΚ. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σαμαράς και στο δεξί ο Σαλπιγγίδης. Μπροστά τους θα είναι ο Γκέκας.

Τυχεροί οι Γκέκας, Φορτούνης

Μετά από το δείπνο πραγματοποιήθηκε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Εθνική ομάδα. Τυχεροί αναδείχθηκαν οι Φάνης Γκέκας και Κώστας Φορτούνης και ο φυσιοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: