Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

"Να σώσουμε ανθρώπινες ζωές"

Ο Αλέξης Κούγιας αφού ασχολήθηκε με τα στημένα παιχνίδια, ασχολείται πλέον με το θέμα του ντόπινγκ, καθώς στα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2 δεν γίνονται έλεγχοι...
"Να σώσουμε ανθρώπινες ζωές"
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή έδωσε σήμερα έκτακτη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε: «Εμείς, όπως γνωρίζετε, έχουμε πρωταγωνιστήσει στα τελευταία 2,5 χρόνια για την καθαρότητα των πρωταθλημάτων, είμαστε αυτοί που καταγγείλαμε τα στημένα παιχνίδια, όταν ακόμα και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σιωπούσε. Είμαστε εμείς που στέλναμε έγγραφα στους Αθλητικούς δικαστές και λέγαμε τι γίνεται στα πρωταθλήματα. Τώρα έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση».
Προσθέτοντας πως: «Αυτό που σήμερα καταγγέλλουμε είναι το πολυτιμότερο αγαθό, είναι η ίδια η ανθρώπινη ζωή και υγεία. Αν πραγματικά δεν υπάρχει ανταπόκριση, το επόμενο βήμα της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα είναι να ενημερώσει πρώτα την Εισαγγελία Εφετών Πατρών και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών και ακολούθως την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Ελπίζω ότι τουλάχιστον στην Football League και Football League 2 θα έχουμε αιματολογικές εξετάσεις, άμεσα. Δεν θέλω να ταπεινώσω τη σημερινή συνέντευξη με το αγωνιστικό κομμάτι, δεν θέλω να πω ότι πλήττεται και ο υγιής ανταγωνισμός. Όταν εσύ αγωνίζεσαι με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι με καθαρά παιδιά και υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ντοπαρισμένοι σαν άλογα. Και πολλές φορές πρόκειται για παίκτες μεγάλης ηλικίας. Είναι και ανάγκη επιβίωσης».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: