Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το «μύριο» και οι... αθώες περιστέρες!!

Ωραία. Και τώρα τι; Βγήκε και το όνομα που έβγαλε το ένα «μύριο» εκτός Ελλάδος, που τελικά δεν ήταν βουλευτής αλλά σύζυγος βουλευτή!
Το «μύριο» και οι... αθώες περιστέρες!
Ως λαός που μας αρέσει να... βλέπουμε πίσω από την κλειδαρότρυπα όλες αυτές τις ημέρες τρώγαμε τα νύχια μας από αγωνία και... μαδούσαμε την μαργαρίτα για το ποιος μπορεί να είναι. Λες και θα άλλαζε κάτι στην ζωή μας ή λες και θα αλλάξει κάτι τώρα που μάθαμε ότι ο άντρας της Ντόρας, ο Ισίδωρος Κούβελος είναι το «πρόσωπο των ημερών»!

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς οι περισσότεροι μπορεί να... ξενερώσαμε κιόλας που δεν ήταν η ίδια η Μπακογιάννη ή κάποιος άλλος από τους 300 «εθνοπατέρες» για να μπορέσουμε να τον... ξεσκίσουμε με μεγαλύτερη μανία! Είπαμε εδώ που φτάσαμε, με τα μεροκάματα να χάνονται, τα μαγαζιά να βάζουν λουκέτα και τους μισθούς να... ψαλιδίζονται, το μόνο που μένει να μας χαροποιεί είναι να βλέπουμε να γιαουρτώνονται βουλευτές, να τρώνε αυγά, να αποδοκιμάζονται.
Γενικά να μην μπορούν να σταθούν πουθενά. Είναι κι αυτό μια ηθική ικανοποίηση αφού στην τελική κάτι άλλο δεν αλλάζει. Το πιο αστείο όμως όλες αυτές τις ημέρες που παρακολουθούσαμε στα δελτία ειδήσεων το «ποιος είναι ο εκατομμυριούχος βουλευτής» ήταν οι αντιδράσεις όλων των άλλων εκπροσώπων του ελληνικού λαού.
Των... (και καλά) αθώων! Όπου έβρισκαν μικρόφωνα ή τηλεοπτικά παράθυρα στέκονταν και έβγαζαν «πύρινους λόγους»! Λες και ξαφνικά μια... κολυμβήθρα του Σιλωάμ έπλυνε όλες τις δικές τους αμαρτίες και όλο το ανάθεμα έπεσε πάνω στην υπόθεση με το «εκατομμύριο». Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα! Κι όλα αυτά τα έλεγαν δείχνοντας το πρόσωπο τους.
Ούτε καν τις Απόκριες δεν εκμεταλλεύτηκαν για να βάλουν μια μάσκα και να μην τους φτύνει κατάφατσα ο κόσμος. Όπως και να έχει όμως, όσο κι αν το... καθεστώς τρενάρει τις εκλογές κάποια στιγμή αυτές θα γίνουν. Κι εκεί οι εκπλήξεις δεν θα έχουν προηγούμενο! Οι καθαρίστριες της Βουλής θα βαράνε... υπερωρίες σκουπίζοντας όλους τους άχρηστους που θα στείλει ο λαός στον κάδο!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: