Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Χτίζει» τις επόμενες γενιές!!

«Χτίζει» τις επόμενες γενιές!
Ήταν που ήταν δύσκολη η πρόκριση, τώρα έγινε δυσκολότερη. Σε ένα παιχνίδι που δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνο της Τρίπολης και το μυθικό 5-4, η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της Γερμανίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τον Φουνκ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, όταν μετά από ένα μακρινό σουτ του Γερμανού, ο Καπίνο έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Σε κακή μέρα ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ενώ αντίθετα πολύ καλός ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος «έσωσε» κιόλας την Εθνική μας από γκολ στο 47’. Οι διεθνείς μας έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφύλλου στο 38’.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Χάλε και μάλιστα στις εξέδρες βρέθηκαν 6.200 φίλοι του ποδοσφαίρου. Πλέον η υπόθεση πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη, ενώ απομένουν τρία παιχνίδια με τους Σαν Μαρίνο, Βοσνία και Κύπρο.

Γερμανία (Ράινερ Αντριόν): Τερστέγκεν, Γιούνγκ, Κίρχοφ, Νόιμαν, Γιάντσκε, Φουνκ, Ρούντι (89’ Χόρνσου), Γκουντογκάν, Εμλάπα, Λασόγκα (78’ Μπάιστερ), Έσβαιν (86’ Φόλαν).

Στον πάγκο: Λένο, Ντιντάβι, Βούκτσεβιτς, Φόγκτ.

Ελλάδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Καπίνο, Σκόνδρας, Κουρμπέλης, Ποτουρίδης, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης (83’ Αποστολόπουλος), Βλαχοδήμος, Πέτσος, Τριανταφύλλου, Μαυρίας (67’ Γιαννιώτας), Βέλλιος (71’ Γιάννου)

Στον πάγκο: Γκέλιος, Μπουγαΐδης, Μάνταλος, Ανάκογλου.

Η βαθμολογία:

Γερμανία 24 (8)
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 10 (6)
Λευκορωσία 10 (6)
Ελλάδα 9 (7)
Κύπρος 6 (7)
Σαν Μαρίνο 0 (6)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: