Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πάρκερ, ο αρχηγός!!

Πάρκερ, ο αρχηγός!
Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας απέκτησε νέο κάτοχο, με τον Σκοτ Πάρκερ να είναι αυτός που θα το φορέσει, το βράδυ της Τετάρτης, κόντρα στην Ολλανδία. «Παγωμάρα» σε Μέσα και κοινό, για την απόφαση του Στιούαρτ Πιρς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε τον μέσο της Τότεναμ για να ηγηθεί των συμπαικτών του στο παιχνίδι κόντρα στους «οράνιε», στο «Γουέμπλεϊ», βάζοντας έτσι τέλος στο σίριαλ που είχε αρχίσει εδώ και καιρό.

Ο Τζον Τέρι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μετά την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Άντον Φέρντιναντ, με τον αμυντικό της Τσέλσι να κατηγορείται ότι του επιτέθηκε ρατσιστικά.

Αν και ο Σκοτ Πάρκερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Λονδρέζους φέτος, στα αγγλικά Μέσα εμφανίζονταν οι Στίβεν Τζέραρντ και Τζο Χαρτ ως τα φαβορί για το …χρίσμα του αρχηγού. Αμέσως μετά τη γνωστοποίησης της απόφασης του Πιρς, ο σχολιασμός σε social media και φόρα «πήρε φωτιά», με τους Άγγλους να χωρίζονται σε ..στρατόπεδα, σε αυτούς που συμφωνούν και σε αυτούς που διαφωνούν με την επιλογή Πάρκερ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: