Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Φιλική νίκη για Βραζιλία (video)

Φιλική νίκη για Βραζιλία (video)
Ένα αυτογκόλ του Σάσα Πάπατς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη στη Βραζιλία με 2-1 στη φιλική αναμέτρηση με τη Βοσνία, που φιλοξενήθηκε στην Ελβετία.

Η «σελεσάο» παρατάχθηκε με αρκετά από τα μεγάλα της αστέρια, όπως ο Ροναλντίνιο, ο Ντάνι Άλβες, ο Νεϊμάρ, ο Γκάνσο, αλλά χωρίς τον Κακά που δεν κλήθηκε στην αποστολή από τον Μάνο Μενέσες.

Οι Βραζιλιάνοι μπήκαν από την αρχή με διάθεση να «καθαρίσουν» το ματς και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 4’ με ωραίο σουτ του Μαρσέλο από αριστερά στην απέναντι γωνία, με τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς να ισοφαρίζει στο 13’ μετά τη λάθος εκτίμηση του Ζούλιο Σέζαρ και ενώ η μπάλα είχε χτυπήσει και στο πόδι του Νταβίντ Λουίζ. Τελικά η Βραζιλία πήρε τη νίκη αφού η συρτή παράλληλη σέντρα του Χουλκ στο 91’ βρήκε στο πόδι του Πάπατς και κατέληξε στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Ράχιμιτς, Σπάχιτς, Πάντζα, Πάπατς, Γιάχιτς, Πιάνιτς (81' Μάλετιτς), Μεντουνιανίν (79' Ζαχίροβιτς), Μισίμοβιτς (89' Ίμπριτσιτς), Ντζέκο, Ιμπίσεβιτς (78' Σαλίχοβιτς).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντανιέλ Άλβες, Νταβίντ Λουΐζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Σάντρο (57' Ελίας), Φερναντίνιο, Ερνάνες (67' Χουλκ), Ροναλντίνιο (63' Γκάνσο), Νεϊμάρ (93' Ζόνας), Λεάντρο Νταμιάο (82' Λούκας Σίλβα). 



πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: