Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

O καιρός σήμερα

Στο -8 θα φτάσει σήμερα η Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αττική θα συνεχιστούν οι ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και ορεινά του νομού.

O καιρός σήμερα
Οι ασθενείς χιονοπτώσεις, κατά περιόδους στα ορεινά και βόρεια του νομού Αττικής, θα συνεχιστούν σήμερα Τετάρτη, ενώ αργά το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού. Ωστόσο μέχρι το πρωί της Πέμπτης θα περιοριστούν.
Η θερμοκρασία θα περιοριστεί από 0-4 βαθμούς Κελσίου, με τις βόρειες περιοχές να βρίσκεται 3-4 βαθμούς χαμηλότερα. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συννεφιές που σταδιακά θα πυκνώσουν και χιονοπτώσεις από το βράδυ και μετά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 0 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -15 έως 1 βαθμό, στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από -6 έως 3 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 8, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -5 έως 5 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από -5 έως 2 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 0 έως 7 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 9 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε αναλυτικά με κάθε λεπτομέρεια και μάλιστα ανά ώρα την πρόγνωση του καιρού για όλες τις περιοχές της Ελλάδας από το meteorologos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: