Τρίτη 10 Απριλίου 2012

«Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει»


«Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει»

Την πρόθεση του Παναιτωλικού να προσβάλει την απόφαση ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας για μη υποβιβασμό των ομάδων που δεν θα πάρουν άδεια συμμετοχής έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν η απόφαση είναι παράνομη, χωρίς νομικό υπόβαθρο δηλαδή, θα κάνουμε προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Κάθε χρόνο υπάρχει μία προκήρυξη που αφορά τις ομάδες και είναι ξεκάθαρο από τον ΚΑΠ και το νόμο ότι δεν αλλάζει μέσα στην ίδια χρονιά κάτι που έχει συμφωνηθεί από όλες τις ομάδες. Είναι τόσο ξεκάθαρο, που απορώ γιατί το έκανε και πώς κατάφερε να εγκρίνει ένα τέτοιο πράγμα η ΕΠΟ, που είναι θεματοφύλακας. Δεν ζητάμε τίποτε άλλο παρά να εφαρμοστεί ο νόμος, όχι να γίνει κάποια παρατυπία. Εμείς έχουμε έννομο συμφέρον. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Είπαμε να κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά δεν κάνουμε τίποτα τέτοιο», δήλωσε εμφανώς δυσαρεστημένος με τη χθεσινή απόφαση ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού.

Όσο για τη δυσχερέστατη θέση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα του δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, ο Φώτης Κωστούλας ανέφερε: «Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και επειδή είναι εβδομάδα των θαυμάτων, ποιος ξέρει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: