Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Παράσχος: «Επικρατήσαμε πλήρως»

Στην πλήρη επικράτηση του Λεβαδειακού σε όλους τους τομείς στάθηκε μετά τη νίκη επί της Ξάνθης ο Γιώργος Παράσχος. Ο Καστοριανός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν πλήρως στις συνθήκες και τις αντιξοότητες της αναμέτρησης και έδωσε συγχαρητήρια. Θεωρεί πως η ψυχολογία έφερε την οπισθοχώρηση στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύει πως δεν ήταν πέναλτι της SKODA και τόνισε πως δεν πρέπει να εφησυχάζουν με τους 33 βαθμούς, γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνουν πολλά απρόοπτα.

Αναλυτικά: «Επιτέλους, μετά από δυο μέρες, την πρώτη που αναβλήθηκε το παιχνίδι και τη δεύτερη υπό καταρρακτώδη βροχή σ' ένα βαρύ τερέν, πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως. Γι' αυτό, αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν η ομάδα που επικράτησε πλήρως και μπορέσαμε κιόλας να διευρύνουμε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο κακώς γυρίσαμε λίγο πίσω. Ίσως, όταν αυτά τα παιχνίδια τα έχουμε και προηγούμαστε 2-0 και με τρία γκολ ακόμα διαφορά, μας έχουν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα και όσο πέρναγε ο χρόνος βλέπαμε να γυρίζουμε και πιο πίσω. Ευτυχώς, δεν πληρώσαμε το πέναλτι, που, κατά τη γνώμη μου δεν ήταν και ήμασταν για πρώτη φορά τυχεροί.

Παρόλο που έχουμε 33 βαθμούς δεν πρέπει να αισθανόμαστε ακόμα ήσυχα, γιατί βλέπετε ότι στο πρωτάθλημα κάθε εβδομάδα έρχονται κάτι παράξενα αποτελέσματα που δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις ποτέ. Αλλά, κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα και θέλουμε ακόμα μια λεπτομέρεια, έστω έναν πόντο για να αισθανόμαστε τελείως ασφαλείς. Εγώ θέλω να σας ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και θα τα πούμε ξανά στο επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: