Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Είπε «όχι» στο δώρο!


Είπε «όχι» στο δώρο!
Η 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ επέτρεψε στην Τσέλσι να «στριμωχτεί» με τις Τότεναμ και Νιούκαστλ στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά οι «μπλε» απάντησαν αρνητικά στο δώρο! Έμειναν στο 1-1 με τη Φούλαμ στο «Craven Cottage» και συνεχίζουν το κυνήγι απέχοντας δύο βαθμούς από τον πιο ρεαλιστικό τους στόχο!

Ούτε τον… κόπο της δεν σέβεται η Τότεναμ! Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Νόριτς στην 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, έμεινε στο -2 από την τρίτη θέση (και με παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ), ενώ την έπιασε και η Νιούκαστλ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόλτον με σκορ 2-0!

Τα «σπιρούνια» που αρχικά έχασαν το αβαντάζ στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και έφτασαν να ισοβαθμούν με τους «κανονιέρηδες» μέχρι πριν από λίγες μέρες, βρίσκονται και πάλι με την πλάτη στον τοίχο. Μάλιστα, αγωνιούν και για το αποτέλεσμα της Τσέλσι στο «Craven Cottage» κόντρα στη Φούλαμ, αφού με νίκη των «μπλε» θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην τέταρτη θέση!

«Σίφουνας» η Έβερτον, επικράτησε 4-0 της Σάντερλαντ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής:

Φούλαμ - Τσέλσι 1-1

Η Τότεναμ, το μεσημέρι της έκανε το καλύτερο δώρο και η Τσέλσι… το αρνήθηκε! Οι «μπλε» του Λονδίνου έμειναν στο 1-1 με τη Φούλαμ στο «Craven Cottage» και έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν στην πρώτη τετράδα μαζί με τα «σπιρούνια» και τη Νιούκαστλ! Μετριότατη για ακόμη μια φορά η ομάδα του Ντι Ματέο.

Τότεναμ – Νόριτς 1-2

Μόνη της έφτασε να διεκδικεί την τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και μόνη της χάνει… τα αυγά και τα πασχάλια. Η Τότεναμ ηττήθηκε από την εντυπωσιακή Νόριτς με σκορ 2-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και αποδεικνύεται… αυτόχειρας στην υπόθεση της απευθείας εισόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Νιούκαστλ – Μπόλτον 2-0

Μπορεί για 70 λεπτά η Μπόλτον να είχε την υπεροχή στο «Sport Directs Arena», ωστόσο η Νιούκαστλ βρήκε τελικά τον τρόπο να φτάσει στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Τότεναμ, να φτάσει τα «σπιρούνια» στους 59 βαθμούς και την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Έβερτον – Σάντερλαντ 4-0

Προκάλεσε «τρόμο»! Η Έβερτον δεν χαρίστηκε στη Σάντερλαντ, τη διέλυσε με 4-0 στο «Γκούντισον Παρκ» και παρέμεινε στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ!

Άστον Βίλα - Στόουκ 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Άστον Βίλα και Στόουκ στο «Βίλα Παρκ», σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι μπορεί να ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, ωστόσο δεν κατάφεραν για ακόμα μία αγωνιστική να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγουν οριστικά από τα σενάρια της… ουράς!

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής:

Μ. Δευτέρα 9/4
Έβερτον – Σάντερλαντ 4-0
(52’ Γκιγιέ, 75’Πίεναρ, 76’ Όσμαν, 81’ Ανιτσέμπε)

Τότεναμ – Νόριτς 1-2
(33’ Ντεφό – 13’ Πίλκινγκτον, 66’ Μπένετ)

Νιούκαστλ – Μπόλτον 2-0
(73’ Μπεν Αρφά, 83’ Σισέ)

Άστον Βίλα – Στόουκ 1-1
(32' Βέιμαν - 71' Χουτ)

Φούλαμ – Τσέλσι 1-1
(45' πεν. Λάμπαρντ - 83' Ντέμπσεϊ)

Μ. Τρίτη 10/4

Μπλάκμπερν – Λίβερπουλ (22:00)

Μ. Τετάρτη 11/4 (21:45)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ
Γουίγκαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουλβς – Άρσεναλ
ΚΠΡ – Σουόνσι (22:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: