Τρίτη 10 Απριλίου 2012

"Να αναλάβει ο καθένας τα χρέη του"

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, πρότεινε στους υπόλοιπους προέδρους να αναλάβει εκείνος τα χρέη που του αναλογούν για την εποχή που ήταν ο ίδιος στην ομάδα, με τον όρο όμως να αναλάβουν και τα δικά τους, εκείνοι που τον ακολούθησαν. Δηλαδή, οι Γιάννης Κουράκης και Νίκος Μαχλάς.
"Να αναλάβει ο καθένας τα χρέη του"
Ο τελευταίος δεν απάντησε ενώ ο δήμαρχος, ως γνωστόν, απουσίαζε από την συνάντηση και η αλήθεια είναι ότι αναμένεται με ενδιαφέρον η δική τους τοποθέτηση.
Παρόντες ήταν οι Βασίλης Ξημέρης, Νίκος Μαχλάς, Φανούρης Βατσινάς, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, Κώστας Καζανάκης και Νίκος Δουλουφάκης ενώ από την πλευρά της Διοικούσας παρόντες ήταν τα μέλη Αντώνης Λυδατάκης, Μανώλης Κουμαντάκης και Βαγγέλης Αποστολάκης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε πλήρη ενημέρωση προς τους πρώην προέδρους για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ. Άπαντες δεσμεύτηκαν ότι θα επεξεργαστούν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και σε μια μελλοντική συνάντηση που θα γίνει σύντομα, ο καθένας ξεχωριστά θα καταθέσει την δική του πρόταση προκειμένου να φανεί αν υπάρχει διέξοδο στο πρόβλημα.
Μεμονωμένα, ο κάθε πρώην πρόεδρος δεν θέλησε να τοποθετηθεί αφού υπήρχε μια συμφωνία να μην δημοσιοποιηθούν πολλές λεπτομέρειες και να αρκεστούν όλοι στην δήλωση – ανακοίνωση του Χρήστου Μιχαλόπουλου.
Πάντως, όλοι συμφώνησαν ότι η τωρινή περίοδο είναι η πιο δύσκολη στην ιστορία του ΟΦΗ ώστε να βρεθούν ριζοσπαστικές λύσεις ώστε να βρεθεί λύση.
Μετά το τέλος της συνάντησης, όλοι έφυγαν χαμογελαστοί δίχως να “ανοίξουν τα χαρτιά” τους για τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Στο τραπέζι έπεσαν κάποιες προτάσεις δίχως ωστόσο να βγει προς τα έξω κάτι συγκεκριμένο. Ο Φανούρης Βατσινάς μιλώντας προς το νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Χρήστο Μιχαλόπουλο του είπε τα εξής: “Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για την στάση σου που κράτησες στην ομάδα σε αυτό το δύσκολο σημείο και που αντιμετώπισες όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Θέλω να κρατήσεις καλά το τιμόνι μέχρι την Γενική Συνέλευση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα”.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: