Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Θα δώσει λύση ο Αλαφούζος;

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και μαζί με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και άλλους πέντε επιχειρηματίες έχουν σκοπό να πάρουν τις μετοχές του Τζίγγερ.
Θα δώσει λύση ο Αλαφούζος;
Συνάντηση με τον πρόεδρο του συνδέσμου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου είχε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να συζητήσουν το διοικητικό αδιέξοδο του «τριφυλλιού» και να του παρουσιάσει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
O Έλληνας επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με επιφανείς Παναθηναϊκούς την τελευταία εβδομάδα (όπου η κόντρα Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου είχε κορυφωθεί ξανά), προκειμένου να βρουν λύσεις για να βγει η ομάδα από το τέλμα.
Χθες λοιπόν, αφού ενημερώθηκε πρώτα για τις συναντήσεις που είχε ο σύνδεσμος παλαιμάχων την περασμένη εβδομάδα με τους μέτοχους, ο Αλαφούζος αποκάλυψε στον Κωνσταντίνου την πρόθεσή του να κινηθεί (μαζί με ένα γκρουπ επιχειρηματιών) από κοινού με τους παλαίμαχους μετά τη γενική συνέλευση της 18ης Απριλίου για να πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Ο ίδιος θεωρεί καταλυτική τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού εάν δεν βρεθεί κάποια λύση και δεν γίνει κάποια κίνηση από άλλον μέχρι τη ΓΣ, εκτιμά πως θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε πρωτοβουλίες για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός το Πρωτοδικείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην κίνηση Αλαφούζου συμμετέχουν ακόμη 4-5 άτομα, τα οποία είναι σε θέση να συγκεντρώσουν -σε πρώτη φάση- ένα σημαντικό ποσό για να «τρέξει» η ομάδα (με διοίκηση που θα σχηματίσουν οι παλαίμαχοι), προκειμένου να γίνουν πληρωμές των οφειλών και διακανονισμοί και να προλάβει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία αποκλεισμού από την UEFA.
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνου έδειξε θετική ανταπόκριση στο πλάνο του Αλαφούζου, με τους δύο άνδρες να επισημαίνουν πως για να προχωρήσει το εν λόγω σχέδιο θα πρέπει να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συσπείρωση εντός της παναθηναϊκής οικογένειας (μετοχικής και μη), αλλά και στον κόσμο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: