Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Τιμωρία εννιά αγωνιστικών για Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι έτοιμος να μείνει για εννιά παιχνίδι τιμωρημένοςαφού όπως αποκάλυψε η FA ετοιμάζει τιμωρία γι? αυτόν μετά το βίαιο μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Άλεξ Σονγκ, το οποίο μάλιστα δεν αντιλήφθηκε ο διαιτητής Μάρτιν Άτκινσον.

Αν η FA τον τιμωρήσει, θα μετρηθεί ως η τέταρτη κόκκινη κάρτα στη σεζόν για τον Ιταλό, που έχει επίσης να αντιμετωπίσει την αντίδραση των συμπαικτών του στη Σίτι, αλλά και τις συνεχόμενες δηλώσεις του Μαντσίνι ότι θα τον διώξει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μπαλοτέλι, έτσι κι αλλιώς, αποβλήθηκε στην ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αργότερα. Έτσι χάνει ήδη ένα παιχνίδι γι? αυτήν την αποβολή και ακόμη δύο γιατί συμπλήρωσε την τρίτη κόκκινη κάρτα του στο πρωτάθλημα. Έχει δεχθεί δύο κόκκινες κάρτες στο χορτάρι και άλλη μία… αναδρομική για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Σκοτ Πάρκερ.
Ίσως επίσης τιμωρηθεί για άλλα τρία παιχνίδια για το μαρκάρισμα στον Σονγκ, αλλά επιπλέον και για άλλα τρία επειδή θα συμπλήρωνε τέσσερις κόκκινες!

Ο Μπαλοτέι, από την πλευρά του, εξέδωσε χθες ανακοίνωση δια μέσου του εκπροσώπου του, απολογούμενος για την ενέργειά του, αλλά και στους συμπαίκτες του.

Όπως διαρρέει πάντως από το εσωτερικό της Σίτι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν κουραστεί και αγανακτήσει με τα καμώματα του Ιταλού και δεν τον εμπιστεύονται, ενώ παράλληλα θέλουν να τον πουλήσει ο Μαντσίνι στο τέλος της σεζόν.

Το θέμα είναι ότι ο προπονητής των «πολιτών», ο οποίος στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε αποφασίσει να τον στηρίξει, έχει πλέον χάσει την υπομονή του μαζί του και έχει ενστερνιστεί την άποψη των υπόλοιπων παικτών ότι πρέπει να φύγει.

Αντίθετα ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι τόνισε πως ο πελάτης του επιθυμεί να μείνει στο «Έτιχαντ» λέγοντας: «Θέλει ο Μαντσίνι να τον πουλήσει; Θα μιλήσω άμεσα με τον Ρομπέρτο και την ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι το εννοούν».

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, βλέποντας τα δεδομένα προσπαθεί να προειδοποιήσει τον παίκτη ότι δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το EURO. Ήδη από τον Φεβρουάριο έδωσε μια πρώτη γεύση στον επιθετικό της Σίτι για την στάση του, αφού δεν τον κάλεσε στο φιλικό που έγινε με τις ΗΠΑ.
Αναφερόμενος στο ζήτημα ο Πραντέλι δήλωσε: «Θα δω το τι έγινε στον αγώνα με την Άρσεναλ και ύστερα θα αποφασίσω αν θα έρθει ο Μπαλοτέλι στην Ουκρανία και στην Πολωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: