Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Πιο δύσκολο τώρα το πρωτάθλημα»


Γκουαρντιόλα: «Πιο δύσκολο τώρα το πρωτάθλημα»
Την στιγμή που όλη η… Ισπανία –και όχι μόνο- υποστηρίζει ότι όλα μπορούν να αλλάξουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δηλώνει ότι τώρα η κατάσταση είναι πιο δύσκολο να ανατραπεί!

«Η Ρεάλ μπορεί να χάσει βαθμούς. Εμείς όχι. Πιστεύω ότι τώρα είναι πιο δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα στη βαθμολογία σε σχέση με τότε που ήμασταν δέκα βαθμούς πίσω», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Κάποιοι πιστεύουν ότι ήδη έχουμε κερδίσει τον τίτλο, αλλά εγώ ξέρω ότι υπάρχουν τέσσερις βαθμοί, δηλαδή, ένα μεγάλο προβάδισμα για την Ρεάλ», υποστήριξε ο Γκουαρντιόλα με ξεκάθαρη πρόθεση να ρίξει τους τόνους.

«Καμία ομάδα στην ιστορία δεν έχει καταφέρει να γυρίσει ένα πρωτάθλημα όταν βρέθηκε δέκα βαθμούς πίσω», δήλωσε και φρόντισε να κλείσει το στόμα σε όσους θεωρούν από τώρα κερδισμένους τους τρεις βαθμούς από το ντέρμπι με την Ρέαλ.

«Οι τρεις βαθμοί από το παιχνίδι με την Ρεάλ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούνται ήδη κερδισμένοι. Η Ρεάλ θα έρθει απειλητικά και εμείς πρέπει να το σκεφτόμαστε καλά αυτό», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: