Τρίτη 10 Απριλίου 2012

«Αγχωμένοι και νευρικοί»

Στο άγχος και στην νευρικότητα των παικτών του απέδωσε την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η Ξάνθη σε σημείωσε γκολ σε ακόμα ένα ματς και ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως παρά το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος η ομάδα του κυριάρχησε, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες δυστυχώς εμείς δε βγήκαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασιστικός, πιο δυνατός και δίκαια προηγήθηκε. Θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο τέρμα. Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο εμείς ήμασταν αυτοί που κυριαρχήσαμε με τη μόνη διαφορά ότι εμείς δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ για να μπούμε τουλάχιστον στο παιχνίδι.

Είχαμε ευκαιρίες και είχαμε και τη φάση του πέναλτι που πιστεύω ότι εκεί θα μπορούσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι και με την αριθμητική υπεροχή να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Για μια ακόμα φορά δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ κι αυτό είναι που μας έχει δημιουργήσει και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν γκολ, αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω ότι είναι περισσότερο αγχωμένοι και νευρικοί. Παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες στα περισσότερα παιχνίδια, δεν κατορθώνουμε να σκοράρουμε κι όταν δε σημειώνεις γκολ, κάτι θα γίνει πίσω και θα δεχτούμε κάποιο γκολ. Πέρασε αυτό το παιχνίδι. Τώρα θα κοιτάξουμε στο επόμενο να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: