Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Όχι στις θεωρίες συνομωσίας λέει ο Νταλγκλίς!


Όχι στις θεωρίες συνομωσίας λέει ο Νταλγκλίς
Την πεποίθησή του πως ορισμένα σφυρίγματα των διαιτητών είναι σε βάρος της Λίβερπουλ εξέφρασε ο προπονητής των «κόκκινων» Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος όμως τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να το ξεπεράσει και συνεχίσει την προσπάθεια της.

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν εναντίον μας και αυτό είναι αδικαιολόγητο. Οι διαιτητές θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν τα σφυρίγματά τους και να παραδεχτούν τα λάθη τους ώστε να διατηρήσουν τουλάχιστον την ακεραιότητά τους. Αλλά ποτέ δε λένε τίποτα», δήλωσε ο 61χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Και εμείς δεν κάνουμε τα πάντα σωστά οπότε είναι επόμενο να κάνουν και εκείνοι κάποια λάθη, αλλά ένας σεβασμός προς το μέρος μας θα βοηθούσε την κατάσταση».

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της Premier League και ο Νταλγκλίς πιστεύει πως η ομάδα του πρέπει να ξεπεράσει τις όποιες αρνητικές αποφάσεις της διαιτησίας και να συνεχίσει την προσπάθεια για να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων.

«Κάποιοι μπορεί να θεωρούν πως υπάρχει ενδεχόμενο συνομωσίας εναντίον μας. Εμείς δε μπορούμε να το πιστέψουμε και δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας επηρεάσει, γιατί θα μας καταστρέψει. Πρέπει να συνεχίσουμε και να διασφαλίσουμε πως οι παίκτες μας θα μείνουν ανεπηρέαστοι», ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: