Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΠΑΕ Άρης: «Τραυματισμός από άδειο μπουκάλι»;


ΠΑΕ Άρης: «Τραυματισμός από άδειο μπουκάλι»;

Την ορθότητα της διακοπής του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης αμφισβήτησαν οι Θεσσαλονικείς ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Αφού άφησαν αιχμές για την στάση της Κουρομπύλια, υποστήριξαν ότι η βοηθός δεν τραυματίστηκε και ζήτησαν επανάληψη της αναμέτρησης. Εντός της ημέρας η απόφαση. Με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας απειλούνται οι «κίτρινοι».

Εκδικάστηκε από την επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η υπόθεση του Άρη για τα γεγονότα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ ανέλαβε ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. «Το μπουκάλι χτύπησε την βοηθό στην αριστερή κοιλιακή χώρα και όχι στην δεξιά όπως φαίνεται να πιάνει στο βίντεο. (Η βοηθός) προφασίστηκε τραυματισμό και άγχος. Ο Τριτσώνης μας είπε να αδειάσουμε την εξέδρα πίσω από την επόπτρια, εκείνη δεν έκανε νύξη ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, σε δέκα λεπτά άδειασε η εξέδρα και παρόλα αυτά διακόπηκε το παιχνίδι. Η συμπεριφορά της (Κουρομπύλια) ήταν προσχηματική», η υπερασπιστική γραμμή των «κίτρινων».

Παρών στην διαδικασία ήταν επίσης ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Είχαμε πάρει τα μέτρα μας, αλλά βρέθηκε ένας ηλίθιος 60 χρονών, που δεν ξέρουμε καν αν είναι οπαδός του Άρη και πέταξε ένα μπουκάλι, το οποίο μάλιστα ήταν άδειο. Για να διακοπεί το ματς πρέπει να υπάρχει τραυματισμός. Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει τέτοιος εντάξει. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να επαναληφθεί το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβληθεί αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας. Παρά μόνο το προβλεπόμενο πρόστιμο δηλαδή 30.000 ευρώ».

«Είμαι αγανακτισμένος. Νιώθω ότι μας κορόιδεψε ο διαιτητής. Ακόμα και ο παρατηρητής (Νταμπώσης) μας ότι θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Ούτε η συμπεριφορά της Κουρομπύλια ήταν αθώα» ενώ επισήμανε πως «πρέπει να απαλλαγούμε από τους αλήτες διαιτητές. Από διαιτητές που στήνονται και τα παίρνουν. Ξαφνικά δεν τους βρίσκουμε, αλλά κατέστρεψαν ομάδες. Ο Σταυρίδης για παράδειγμα».

Αναφερόμενος στην θέση που πήρε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, είπε: «Προσπάθησε να προκαταβάλλει την απόφαση».

Αν γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του Άρη τότε το παιχνίδι θα πρέπει να επαναληφθεί. Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι κινδυνεύουν με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών και τιμωρίας της έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: