Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Κασίγιας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»


Κασίγιας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»
Να μην κοιτάνε μακριά αλλά να εστιάσουν στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης συμβούλεψε ο Ίκερ Κασίγιας τους συμπαίκτες του. Ο τερματοφύλακας των «μερένχες» αισθάνεται πως ο αγώνας με τους… συντοπίτες θα είναι ένα δύσκολο τεστ, για αυτό και οι παίκτες της «βασίλισσας» θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο ότι θα κερδίσουμε στον αγώνα με την Ατλέτικο, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο. Κάθε χρόνο έχουν πολύ άγχος και θέλουν απεγνωσμένα να μας κερδίσουν. Θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του 30χρονου γκολκίπερ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία μπορεί να είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά γενικά έχει βελτιωθεί. Το αποδεικνύει άλλωστε και η πορεία της στο Europa League».

«Οι παίκτες της έχουν πολύ καλή σχέση με τη μπάλα και ξέρουν τι κάνουν εντός γηπέδου. Επίσης, υπολογίζουν στο γεγονός ότι το ματς γίνεται στην έδρα τους και θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: