Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πολλά περίεργα σφυρίγματα


Πολλά περίεργα σφυρίγματα

Στα διαιτητικά λάθη, τα οποία είναι αρκετά φέτος στην Serie A απέδωσε ο Βάλτερ Ματσάρι τις απώλειες της ομάδας του στο πρωτάθλημα. «Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς εξαιτίας των λαθών που κάνουν οι διαιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Νάπολι.

Μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο στα όποια σφάλματα των διαιτητών, αλλά σχολίασε και την μέχρι τώρα πορεία των «παρτενοπέι»: «Έχουμε κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Σε κάθε αγώνα οι παίκτες μου τα δίνουν όλα για να πάρουν τη νίκη».

Αναφορικά με την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση της με την Αταλάντα, ο Ιταλός τεχνικός, θεωρεί ότι οι αντίπαλοί χαρακτηρίζουν το παιχνίδι ως αυτό της ζωής τους. «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Θα είναι ένα δύσκολο και πρέπει οι φίλαθλοί μας να μας βοηθήσουν», συμπλήρωσε.

Στόχος για τη Νάπολι είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Champions League, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο 50χρονος προπονητής τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πάρει την τρίτη θέση, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα. Οι παίκτες μου μπορεί να μην έχουν μεγάλη εμπειρία, αλλά προσπαθούν πάρα πολύ σε κάθε αγώνα».

Παράλληλα ο Ματσάρι έστειλε και ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Πρέπει να έχουν υπομονή και να μας στηρίζουν ακόμα και στα δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: