Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Ο ΠΑΟ δεν έχει επηρεαστεί…»

Μπαρτζώκας: «Ο ΠΑΟ δεν έχει επηρεαστεί…»
Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει επηρεαστεί, όπως λεγόταν εδώ και καιρό, από τις αλλαγές στο ρόστερ και το τεχνικό του τιμ, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» την Δευτέρα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στο γεγονός ότι ένα τόσο σημαντικό ματς έρχεται πολύ νωρίς ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο αντιμετώπισης των «πράσινων».

«Το ντέρμπι γίνεται νωρίς και για τις δυο ομάδες, αλλά ανεξάρτητα απ’ αυτό είναι πάντα ένα παιχνίδι το οποίο έχει στραμμένα πάνω του τα βλέμματα όλων. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ως τώρα ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές, όπως λεγόταν κατά κόρον», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Όσο για το παιχνίδι των «πράσινων» και τον τρόπο που πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες, πρόσθεσε:

«Ο αντίπαλος μας έχει άξονες στο επιθετικό του παιχνίδι που όλοι αναγνωρίζουν και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό έχει ως κύριο στόχο να αντιμετωπίσει τον Σχορτσανίτη ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των πολύ έμπειρων Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή».

Από την δική του πλευρά, ο Κώστας Σλούκας, σχολίασε: «Το ντέρμπι είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό στην Τουρκία. Η ήττα από την Εφές μας πλήγωσε πολύ και αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογικά και πρέπει να δείξουμε ότι μάθαμε απ’ αυτή. Τη Δευτέρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, κυρίως στην άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε πολύ τη νίκη, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και θα υπάρξουν πολλά σημαντικά παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: