Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αντσελότι: «Ο Μπέκαμ έχει αντοχές»

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι μετά την ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν με την Σεντ Ετιέν.

Αντσελότι: «Ο Μπέκαμ έχει αντοχές»
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτάσει τα 37, όμως στο χθεσινό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Σεντ Ετιέν έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό επισήμανε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε ότι ο Βρετανός χαφ είναι σε πολύ κατάσταση.

«Ο Μπέκαμ ξεκίνησε ως βασικός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Έδειξε ότι μπορεί να παίξει με συνέχεια για 90 λεπτά και αυτό δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είχε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και μίλησε για την εικόνα του αγώνα:

«Το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από καλό. Το προβάδισμα των πέντε βαθμών σε αυτό το στάδιο της σεζόν είναι πολύ καλό. Μετά από αυτή την αναμέτρηση με έναν επικίνδυνο αντίπαλο, είναι καλό για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά τρεξίματα και πολλές επαφές. Ήταν δύσκολο για τον διαιτητή να πάρει τις σωστές αποφάσεις». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: