Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ράγιος: «Σεντόνι, Κύπελλο και βλέπουμε για μεταγραφή»

Αισιόδοξος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα προκριματικά του Champions League και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ρούμπεν Ράγιος.

Ράγιος: «Σεντόνι, Κύπελλο και βλέπουμε για μεταγραφή»
Την αισιοδοξία ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει την ικανότητα να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και να περάσει τον ΠΑΟΚ και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε ο Ρούμπεν Ράγιος.

Ο μεσοεπιθετικός των Αρκάδων τόνισε πως πρωταρχικός του στόχος είναι να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα να γράφει ιστορία, ενώ αφήνει στο πίσω μέρος του μυαλού του τα μεταγραφικά σενάρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Μαζία:

Για τον Αστέρα Τρίπολης:
«Δουλεύουμε πολύ καλά, έχουμε διάθεση και πάθος. Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Συνεχίζουμε βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και έχουμε τη διάθεση για πολύ μεγάλα πράγματα».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Θέλουμε τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ και να πάμε στα προκριματικά του Champions League. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου παίζουμε πάλι με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να τον κερδίσουμε και έχουμε την ομάδα να το κάνουμε. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να περάσουμε στα προκριματικά του Champions League».

Για τους στόχους του:
«Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με τον Αστέρα. Στόχος μας είναι να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να πάρουμε την πρόκριση για το Champions League. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Για μένα προς το παρόν προέχει ο Αστέρας και τίποτα άλλο, τα υπόλοιπα θα τα δούμε το καλοκαίρι».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Ο Ολυμπιακός είναι μία σκάλα πάνω από όλους. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Φέτος μπορεί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να μην πρωταγωνιστούν, όμως υπάρχει ανταγωνισμός για τα πλέι οφ. Πρέπει να ματώσεις τη φανέλα για να πάρεις το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: