Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«Αν και... τρελοκομείο, κάνουμε ειλικρινή προσπάθεια»

Ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ευχαριστεί τον κόσμο που είναι δίπλα της εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ τόνισε πως αν και… τρελοκομείο, όλοι κάνουν ειλικρινή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

«Αν και... τρελοκομείο, κάνουμε ειλικρινή προσπάθεια»
Μπορεί κάποιες φορές τα αποτελέσματα που φέρνει η Ξάνθη να θυμίζουν… τρελοκομείο, ωστόσο όλοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο δυνατό, όπως τόνισε σχετικά σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, μετά το διπλό στην έδρα του Πανθρακικού.

Παράλληλα, οι ακρίτες θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στην Κομοτηνή, καθώς και όσους είναι δίπλα στην ομάδα στα καλά και στα άσχημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους στο ματς με τον Πανθρακικό και για την άψογη συμπεριφορά και παρουσία τους. Ανεξάρτητα αν η ομάδα θυμίζει μερικές φορές «τρελοκομείο» με τα αποτελέσματα που φέρνει, ο καθένας από εμάς κάνει ειλικρινή προσπάθεια για το καλύτερο. Σ' αυτήν την προσπάθεια, την τίμια και ειλικρινή, θέλουμε τον κόσμο της πόλης μας δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα, όπως το έκανε την περασμένη Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: