Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Διαμαντόπουλος: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη νίκη του Απόλλωνα επί της Κρανούλας με 6-2, το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και στο θέμα Κατίδη που απασχολεί τις τελευταίες μέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ:
«Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλαμε εξαρχής την άνοδο, το καταφέραμε πιστεύω αλλά θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, πολλές ομάδες κλείνονται και θέλουν να καταστρέψουν παρά να δημιουργήσουν. Μια φορά ήρθε ομάδα να παίξει “στα ίσα” όπως λέμε και εμείς βγάλαμε τις αρετές μας και κερδίσαμε 6-2».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου:
«Στο παιχνίδι με την Κρανούλα ήταν γύρω στα 500 άτομα στο γήπεδο. Εμείς περιμένουμε σίγουρα περισσότερο κόσμο αλλά κατανοούμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα με την κρίση. Τους θέλουμε κοντά μας για να μας βοηθήσουν».

Για τον πανηγυρισμό του Κατίδη:
«Το παιδάκι δεν ήξερε τι έκανε. Έχει πολύ τρέλα στο κεφάλι του. Ήταν κατακριτέο, δεν έπρεπε να το κάνει αλλά θεωρώ πως δεν το ήξερε και πρέπει να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: