Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Κιρόφσκι: «Θα αισθανθώ ικανοποιημένος όταν ανέβει ο Ηρακλής στη Σούπερ Λιγκ »

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Κριστιάν Κιρόφσκι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη σημαντική νίκη στα Ψαχνά αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.


Για τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών:

«Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Θέλαμε πολύ τη νίκη ώστε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις. Η ομάδα κατάφερε να παίξει έξυπνα και να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Για το αν τη θεωρεί σημαντική αυτή τη νίκη:

«Είναι πολύ σημαντική όπως και το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Απόλλων Σμύρνης γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να τον φτάσουμε στη βαθμολογία».

Για το πότε θα ξεπεράσουν το πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια:

«Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχουμε πολλές νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια. Ίσως είναι η πίεση αλλά θα πρέπει να σταματήσει αυτό και να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ηρακλής για να καταφέρει στο τέλος να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ:

«Ο Ηρακλής έχει πολλά κρίσιμα παιχνίδια μπροστά του. Αυτό που πρέπει να έχει περισσότερο σαν ομάδα είναι τύχη, περισσότερο πάθος και να παίζουμε έξυπνα ώστε να παίρνουμε τους βαθμούς».

Τέλος για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του είπε:

«Μέχρι στιγμής έχω σκοράρει τρεις φορές και έχω δώσει δύο ασίστ αλλά δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Μπορώ να δώσω περισσότερα και να βοηθήσω την ομάδα. Όταν καταφέρω να βοηθήσω τον Ηρακλή να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ τότε θα είμαι ικανοποιημένος».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: