Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«Αδερφάκια» Παρί και Μάλαγα;

Σανίδα σωτηρίας φαίνεται πως προβάλλει για την Μάλαγα, καθώς ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται κοντά στην αγορά της ισπανικής ομάδας.

«Αδερφάκια» Παρί και Μάλαγα;
Οι Ανδαλουσιάνοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και την πιθανότητα να αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου για να ρυθμίσουν τα εκκρεμή τους χρέη, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, προς διάφορους ποδοσφαιριστές.

Ο ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου, Σεΐχης Αμπτουλάχ Αλ Τανί, είναι εδώ και καιρό απρόθυμος να σηκώσει τα οικονομικά βάρη που απορρέουν από τη θέση του.

Σύμφωνα με τον Αλφρέντο Γκερισόλι, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της αθλητικής ομοσπονδίας της Ανδαλουσίας για οκτώ χρόνια, ο μεγαλομέτοχος της Μάλαγα απευθύνθηκε στον Σεΐχη Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, που κατέχει το 70% των μετοχών της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι και ξάδερφος του, προκειμένου να του… πασάρει την ομάδα.

Μάλιστα, η ίδια πηγή κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις που μπορεί να τελειώσουν ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η τιμωρία της ΟΥΕΦΑ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: