Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πούλιος: «Ο Κατίδης χρειάζεται βοήθεια και όχι εξοντωτικές τιμωρίες»

Ο Κώστας Πούλιος, πρόεδρος του ΠΣΑΠ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” του “Aθλητικού Metropolis”, όπου μίλησε για την τιμωρία του Γιώργου Κατίδη και την αντιμετώπιση που θα πρέπει να έχει η περίπτωσή του.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για το θέμα Κατίδη και την ποινή που του επιβλήθηκε από την ΕΠΟ:

«Ήδη βγάλαμε ανακοίνωση για το θέμα. Καταδικάζουμε το γεγονός και τη χειρονομία όπως και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Παρ? όλα αυτά, το γεγονός του νεαρού της ηλικίας του και το ότι δήλωσε μετανιωμένος πρέπει να ήμαστε πιο «μαλακοί» και με αυτό να βοηθήσουμε και να ενημερωθεί καλύτερα ο ποδοσφαιριστής που είναι νεαρός. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στεναχωρήθηκαν με την ενέργεια αυτή. Ο Κατίδης χρειάζεται βοήθεια για να καταλάβει και αν απεμπλακεί από αυτό το κομμάτι. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να επανέλθει και να μην κάνει άσχημες σκέψεις».


Για το αν όπως λένε είναι “βλάκας ή φασίστας”:

«Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ήταν κάτι παιδαριώδες αυτό που έκανε, πάνω στον ενθουσιασμό του γκολ. Δεν γνωρίζω αν κρύβει κάτι άλλο, αλλά από αυτά που είπε το παιδί, ο προπονητής του και οι συμπαίκτες του, δεν ήξερε τι έκανε».


Για την ποινή που του επιβλήθηκε από την ΕΠΟ:

«Πρέπει να ξανασκεφτούν στην ΕΠΟ την τιμωρία και τον αποκλεισμό από τις εθνικές γιατί δε νομίζω να βγει σε καλό αυτή η ποινή στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: