Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αποφασίζει για Κατίδη η ΑΕΚ!

Τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στον Γιώργο Κατίδη συζητά την Τρίτη η ΑΕΚ. Διακοπή συμβολαίου η πιθανότερη απόφαση για τον νεαρό, που βρίσκεται εκτός Αθηνών για να ηρεμήσει και θ’ απολογηθεί γραπτά.

Αποφασίζει για Κατίδη η ΑΕΚ

Αφού καταλάγιασε κάπως ο θόρυβος από τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι με τη Βέροια, αφού τοποθετήθηκαν γι’ αυτό διάφοροι σχετικοί και μη κι αφού η ΕΠΟ αποφάσισε να τον αποκλείσει ισοβίως απ’ τις εθνικές ομάδες, το Δ.Σ. της «Ένωσης» θα συζητήσει ποια θα είναι η δική της στάση απέναντί του.

Ενώ λοιπόν ο ίδιος ο Κατίδης βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του (προκειμένου να ηρεμήσει) και αναμένεται να στείλει γραπτά την απολογία του, οι δηλώσεις τόσο του Ανδρέα Δημητρέλου, όσο και του Ηλία Μπρουσιανού έχουν προϊδεάσει για τις προθέσεις της διοίκησης απέναντί του.

Έτσι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για λύση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό που θα φανεί την Τρίτη ωστόσο θα είναι αν τα ελαφρυντικά της άγνοιας και της ηλικίας του (που φάνηκαν να αναγνωρίζονται στις δηλώσεις προέδρου και αντιπροέδρου) θα υιοθετηθούν απ' τα υπόλοιπα μέλη και το αν θα παίξουν οποιονδήποτε ρόλο ώστε να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη επιείκεια.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: