Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αποσύρθηκε η μήνυση… πατρότητας κατά Τζόρνταν!

Η γυναίκα που είχε καταθέσει μήνυση κατά του Μάικλ Τζόρνταν ισχυριζόμενη πως είναι ο πατέρας του 16χρονου γιου της, την απέσυρε.

Αποσύρθηκε η μήνυση… πατρότητας κατά Τζόρνταν
Απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά του Μάικλ Τζόρνταν μία 48χρονη γυναίκα από την Ατλάντα, η οποία ισχυριζόταν πως ο θρύλος του ΝΒΑ και νυν ιδιοκτήτης των Μπόμπκατς είναι ο πατέρας του 16χρονου γιου της και διεκδικούσε διατροφή. Η πλευρά του κορυφαίου παίκτη όλων των εποχών καθιστά σαφές πως δεν υπήρξε κανένας εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Ο «Air» είχε εξ αρχής αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την εν λόγω γυναίκα και μάλιστα είχε περάσει στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι δικηγόροι του απέδειξαν πως η Πάμελα Σμιθ, όπως ονομάζεται, είχε αναγνωρίσει σε παλαιότερη δίκη για το διαζύγιό της πως ο πλέον πρώην σύζυγός της είναι ο πατέρας του παιδιού της. Πάντως η 48χρονη εξακολουθεί να επιμένει πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθή και σύμφωνα με τους δικηγόρους της διατηρεί το δικαίωμα να ανοίξει και πάλι την υπόθεση κατά του Μάικλ Τζόρνταν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: