Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

O Αποστολόπουλος για το θέμα Γκαρσία!

Στην "Ώρα των Πρωταθλητών" μίλησε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις. Μια απ' αυτές αφορούσε και το θέμα Γκαρσία. Τόνισε πως για όλους είναι σημαντικός ο Γκαρσία αλλά επισήμανε πως τα αποδυτήρια έμειναν ενεπηρέαστα ενώ κατέληξε λέγοντας πως η διοίκηση πρέπει να δώσει την λύση: «Όχι δεν έχουν επηρεαστεί τα αποδυτήρια. Όλοι είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια οικογένεια. Τώρα αυτό είναι θέμα του Γκαρσία με τον προπονητή. Ξέρουμε την αξία του Πάμπλο και πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο. Αυτό όμως θα πρέπει να το λύσει η διοίκηση».

Για την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού: «Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατοί εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και φτάσαμε στη νίκη»

Για την κακή εικόνα στα εκτός έδρας ματς: «Εντάξει πρέπει και στα εκτός έδρας παιχνίδια να είμαστε συγκεντρωμένοι , να πιέζουμε τον αντίπαλο ψηλά και να μην τον αφήνουμε να κάνει το παιχνίδι του. Σίγουρα όταν παίζουμε μέσα στην Τούμπα με αυτό τον κόσμο, μας βοηθάει πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν μπαίνουμε δυνατά στα εκτός έδρας. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό για να πάμε καλά και στα πλέι οφ».

Για την έλευση του Ιβάν Σαββίδη: «Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ ήμουν 13 ετών. Οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές. Δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να βοηθάει και τις υποδομές. Με την έλευση του κύριου Σαββίδη άλλαξαν όλα. Είναι σε κάθε παιχνίδι στο πλευρό μας, βοηθάει πολύ τον σύλλογο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος έχει έρθει για να βοηθήσει. Από αυτά που λέει δεν ήρθε τυχαία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλει στην ομάδα του ΠΑΟΚ να μην γίνονται αδικίες και προσπαθεί για αυτό. Έχει δηλώσει ότι του αρέσει να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Ο κόσμο έδειξε και με τον Παναθηναϊκό ότι είναι δίπλα μας. Από εκεί και πέρα τους περιμένουμε να είναι δίπλα μας και στα πλέι οφ».

Για τη συμμετοχή του στην ομάδα: «Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ έπαιζα σέντερ φορ. Σιγά - σιγά έπαιζα δεξί και αριστερό χαφ, όμως σε ένα παιχνίδι στη δεύτερη ομάδα δεν είχαμε δεξί μπακ. Αναγκάστηκα να αγωνιστώ εκεί, έπαιξα καλά και καθιερώθηκα. Με βοηθάει πολύ που ήμουν επιθετικογενής παίκτης γιατί πλέον οι μπακ ανεβαίνουν ψηλά και προσπαθούν είτε να βάλουν γκολ είτε με σέντρες να δημιουργήσουν κάποιο γκολ. Εγώ προσπαθώ να γίνομαι συνέχεια καλύτερος. Θέλω να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και για αυτό δουλεύω σκληρά».

Για το πώς σκέφτεται την επόμενη σεζόν: «Την επόμενη σεζόν την ονειρεύομαι να είμαστε στην Ευρώπη είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα. Με την έλευση του κύριου Σαββίδη έχουμε ανέβει επίπεδο. Το καλοκαίρι θα έρθουν και άλλοι παίκτες και πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει ακόμη ένα επίπεδο. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στα πλει οφ για και να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το αν θεωρεί τον Αστέρα Τρίπολης τον μεγάλο αντίπαλο στα πλέι οφ: «Δεν θεωρώ ότι ο μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο Αστέρας. Όλες οι ομάδες είναι καλές, όμως αν παίξουμε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν και θα βγούμε άνετα πρώτοι. Στόχος μας είναι το Κύπελλο και η πρώτη θέση στα πλέι οφ για φέτος».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Αρχικά θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα. Από εκεί και πέρα θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια και γιατί όχι να γίνω και αρχηγός κάποια στιγμή. Δεν σκέφτομαι το εξωτερικό αφού αυτή τη στιγμή για εμένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ».

Για τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα: «Μας έχουν βοηθήσει πολύ οι παίκτες που ήρθαν. Άλλοι έχουν προσαρμοστεί πιο γρήγορα άλλοι ήθελαν περισσότερο χρόνο. Το καλοκαίρι πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: