Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«Θα παίξω στο ματς των ονείρων μου»

Ενθουσιασμένος από το φιλικό που θα δώσει η εθνική Ιταλίας με τη Βραζιλία, είναι Κλαούντιο Μαρκίζιο, όπως φάνηκε από όσα είπε στη «Gazzetta dello sport».

«Θα παίξω στο ματς των ονείρων μου»
Έχουν πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίους αγώνες, που έμειναν στην ιστορία του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Βραζιλία με την Ιταλία έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές, σε παιχνίδια που έκριναν Μουντιάλ και έμειναν χαραγμένα στη μνήμη των φίλων του αθλήματος. Την ερχόμενη Πέμπτη θα βρεθούν για ακόμα μία φορά αντιμέτωπες, σε ένα φιλικό ματς που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένας από τους πιθανούς πρωταγωνιστές του αγώνα αυτού είναι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος μίλησε στη «Gazzetta dello sport» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. «Αυτό είναι το παιχνίδι που όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να παίξουν. Είναι ο καλύτερος, ο πιο όμορφος αγώνας. Η Βραζιλία αντιπροσωπεύει το ωραίο, το θεαματικό ποδόσφαιρο και η μεταξύ μας αναμέτρηση θα αποτελέσει ένα σημαντικό τεστ για την εθνική Ιταλίας ενόψει του Μουντιάλ του 2014. Θα δούμε αν είμαστε σε θέση να σταθούμε με αξιώσεις στα τελικά, αν μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλή πορεία», τόνισε ο μέσος της Γιουβέντους.

Η Ιταλία δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αν και είναι πολύ κοντά. Για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στη Μάλτα, ο Μαρκίζιο τόνισε πως απαιτείται προσοχή. «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δείξουμε προσοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Μάλτα θα μας δημιουργήσει πρόβλημα αν την υποτιμήσουμε», είπε ο Μαρκίζιο.

Αναφορικά με τις δυνατότητες της Ιταλίας, ο παίκτης της «Γιούβε» έδειξε να έχει ξεκάθαρη άποψη. «Θεωρώ πως η Ισπανία και η Γερμανία βρίσκονται μπροστά από εμάς. Είναι καλύτερες ομάδες. Αλλά εμείς προσπαθούμε να τους πλησιάσουμε και πιστεύω πως με τη δουλειά μπορούμε να μειώσουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τις δύο αυτές ομάδες», τόνισε με έμφαση ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: