Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Γι’ αυτό ήταν χρυσάφι η νίκη του ΠΑΟΚ!!

Μια άλλη διάσταση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού δίνει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog στο «Ντου στα Αποδυτήρια».
Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και στον ΠΑΟΚ με Γκαρσία, Δώνη και στην ευρωζώνη και παντού, ας κάνουμε τούτη την ώρα μια επιστροφή στο χθεσινό παιχνίδι στην Τούμπα. Να το δούμε, δηλαδή, κι από μια ακόμα διάσταση.
Η νίκη του ΠΑΟΚ, λοιπόν, ήταν πάρα πολύ σημαντική. Χρυσάφι σκέτο. Και γιατί το λέω αυτό; Να το κάνω λιανά.
Θα ήταν σούπερ φαβορί με διπλό
Στις τέσσερις αγωνιστικές που μένουν ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο Παναθηναϊκός έχουν πάνω – κάτω το ίδιο δύσκολο πρόγραμμα. Αν, όμως, ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιο διπλό χθες, τότε θα ήταν σούπερ φαβορί για την 5η θέση.

Να κόψει τα φτερά
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, με το τρίποντο που πήρε δεν είναι μόνο ότι πάει για την 2η θέση στην κανονική διάρκεια και ότι πήρε ηθικό με μια νίκη σε ντέρμπι. Έκανε κι αυτό που τον συνέφερε πάνω απ’ όλα. Να κόψει τα φτερά του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ.
Βαριά φανέλα πάντα
Σε ό,τι κατάσταση κι αν είναι ο Παναθηναϊκός, είναι πάντα βαριά φανέλα. Και στα πλέι οφ θα έμπαινε με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά για το τσάμπιονς λιγκ. Αυτό που θέλει και ο ΠΑΟΚ, δηλαδή. Καίγεται ο δικέφαλος για το εισιτήριο, αφού φιλοδοξία του Ιβάν Σαββίδη είναι να δει τον ΠΑΟΚ στο τσάμπιονς λιγκ το συντομότερο.
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, πέτυχε έναν ακόμα στόχο του σ’ αυτό το παιχνίδι. Να περιορίσει τις όποιες πιθανότητες του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ.
Ποιος να τον φρενάρει μετά;
Αν ο Παναθηναϊκός δεν μπει στην πεντάδα, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι το σούπερ φαβορί για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά. Θα είναι το βαρύτερο όνομα, η Τούμπα θα τιγκάρει από κόσμο μπροστά στο όραμα του τσάμπιονς λιγκ και όσο κι αν ο Αστέρας είναι εξαιρετικός ως τώρα, ο ΠΑΟΚ θα μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο. Ποιος να τον φρενάρει; Ο Ατρόμητος ή ο ΠΑΣ;
Τα κόζια
Ενώ με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, τα κόζια μπορεί να αλλάζανε. Ούτως ή άλλως φέτος ο Παναθηναϊκός, με εξαίρεση τον αγώνα της Τούμπας, τα πάει αρκετά καλά στα δύσκολα… Να γιατί ο ΠΑΟΚ πέτυχε κάτι σημαντικό στο ντέρμπι. Επειδή ενδέχεται λόγω αυτής της νίκης ο Παναθηναϊκός να μείνει εκτός πλέι οφ τελικά…
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: