Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αιφνιδιάστηκε από την κλήση ο Πογκμπά!

Ενθουσιασμένος από την κλήση του στην εθνική Γαλλίας είναι ο Πολ Πογκμπά, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο μέσος της Γιουβέντους έδειξε να μην περιμένει την κλήση αυτή.

Αιφνιδιάστηκε από την κλήση ο Πογκμπά
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Γιουβέντους, αποτέλεσαν το… εισιτήριό του για την αποστολή της εθνικής Γαλλίας. Ο Πολ Πογκμπά, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή των «τρικολόρ» για το επόμενο παιχνίδι της Γαλλίας κόντρα στη Γεωργία και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Μου ήρθε… ξαφνικό. Δεν περίμενα να με καλέσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής για το παιχνίδι αυτό. Δεν ξέρω αν θα παίξω από την αρχή, αν θα καθίσω στον πάγκο ή αν θα δω το παιχνίδι από τις εξέδρες. Το μόνο που ξέρω είναι πως είμαι ενθουσιασμένος από την κλήση αυτή, αφού όπως και να έχει, θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για μένα», είπε ο Πογκμπά.

Σύμφωνα με τον μέσο της «Γιούβε», είναι η ομάδα του αυτή που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην εθνική της πατρίδας του. «Κάθε μέρα που περνά, σιγουρεύομαι όλο και περισσότερο για την επιλογή μου να πάω στη Γιουβέντους. Χάρη στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μου έχει μάθει πολλά, αλλά και στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοηθούν με κάθε τρόπο, κατάφερα να φτάσω μέχρι την εθνική Γαλλίας. Η κλήση μου στην εθνική είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στη Γιουβέντους», είπε με νόημα ο Πολ Πογκμπά. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: