Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ! (video)

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια, η ΑΕΚ έχανε μία τεράστια ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ (video)
Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία ιστορική βραδιά… Όμως η κατάληξή της ήταν εφιαλτική και στοιχειώνει ακόμη τους φίλους της ΑΕΚ, αφού ένας διαφαινόμενος ευρωπαϊκός θρίαμβος μετατράπηκε σε έναν οδυνηρό αποκλεισμό.

Στη ρεβάνς του 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας, η «Ένωση» ταξίδεψε στην παγωμένη Μόσχα για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων απέναντι στη Λοκομοτίβ. Το γκολ του Χαρλάτσεφ στο 55’ φάνηκε να της χαλάει τα σχέδια, αλλά 13 λεπτά μετά ο Μαλαδένης κέρδισε πέναλτι και ο Κοπιτσής από την άσπρη βούλα έφερε την ομάδα του σε σκορ πρόκρισης.

Οι Μοσχοβίτες βγήκαν μαζικά στην επίθεση επιζητώντας το δεύτερο γκολ. Η ΑΕΚ βρήκε ευκαιρίες να το πετύχει εκείνη, με κορυφαία την ανεπανάληπτη του Ντέμη Νικολαΐδη, που προ κενής εστίας στο 90’ έκανε ένα άψυχο πλασέ που απομακρύνθηκε από αντίπαλο αμυντικό.

Η τιμωρία ήταν σκληρή για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο Τσουγκαΐνοφ στο 92’ έγραψε το τελικό 2-1, που δεν επέτρεψε στην «Ένωση» να πλαισιώσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τις Τσέλσι (που κατέκτησε το τρόπαιο), Στουτγκάρδη και Βιτσέντζα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ατματσίδης, Καλλιτζάκης, Κασάπης, Μανωλάς, Μαχαιρίδης, Γκρέταρσον, Μαλαδένης (88’ Κεφαλάς), Σαβέβσκι (65’ Σέμπουε), Κοπιτσής, Κωστένογλου, Νικολαΐδης.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: