Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός για Μήτρογλου;

Η Φιορεντίνα θέλει τον Μήτρογλου, η Βέρντερ το ίδιο και ο Ολυμπιακός λογικό είναι να ...τρίβει τα χέρια του! Ο sportdog αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο με τον διεθνή φορ!
Πολλά γράφονται τελευταία για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Κώστα Μήτρογλου. Αυτό που έχει μάθει ο σκύλος και είναι γκαραντί πληροφορία είναι ότι το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, που ήρθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο, είναι ουσιαστικό. Δεν είναι παιχνίδι κάποιου μάνατζερ, δηλαδή.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", η ιταλική ομάδα έχει ρωτήσει ήδη τον Ολυμπιακό για την τιμή του.
Ο "Μητρο-γκολ"αποτελεί επιλογή του "αεροπλανίνο" Μοντέλα. Ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής θέλει τον άσο του Ολυμπιακού μαζί με άλλους δύο φορ. Ένας από τους τρεις αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λούκα Τόνι, ο οποίος τα έχει φάει, πια, τα ψωμιά του...
Μπορεί η Φιορεντίνα, όμως, να ικανοποιήσει τους απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων" που ξεκινάνε από τα 8 εκ. ευρώ; Αν η ιταλική ομάδα καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλα είναι πιθανά...
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Μήτρογλου -εφόσον φυσικά φύγει από τον Ολυμπιακό- έχει ως προτεραιότητα την Μπουντεσλίγκα. Η Βέρντερ τον θέλει αλλά δεν έχει το παραδάκι για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Όπως και να έχει το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον Μήτρογλου και τον Ολυμπιακό, μιας και ο διεθνής φορ είναι στο στόχαστρο κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: