Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Να πάρει το… δώρο!

Η ήττα του Πανθρακικού έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Άρη, αλλά και την… υποχρέωση να νικήσουν την ομάδα της Κομοτηνής το επόμενο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Να πάρει το… δώρο
Η Skoda Ξάνθη έκανε τη… χάρη στον Άρη και κερδίζοντας τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (0-2) έφερε χαμόγελα στις τάξεις των «κιτρίνων». Όλοι, ωστόσο, γνωρίζουν καλά πως πλέον ο αγώνας τους το επόμενο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποκτά χαρακτήρα τελικού, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταδικαστικό.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, τους περιμένει σήμερα ξανά για προπόνηση. Το ευχάριστο για εκείνον είναι πως η ομάδα του θα εμφανιστεί ενισχυμένη στον επερχόμενο «τελικό». Κι αυτό γιατί εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν οι Τάτος και Κοέλιο, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμοι οι Πουλίδο, Ψυχογιός και Γιαννίτσης, που έχασαν το τελευταίο παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Στο τέλος της εβδομάδας θα διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων, προκειμένου οι «κίτρινοι» να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: