Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αγχώθηκαν με Πετρόπουλο στην ΑΕΚ!

Μερικά λεπτά άγχους -μέχρι να διαπιστωθεί ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν τραυματίστηκε σοβαρά σε μικροατύχημα που είχε- πέρασαν την Τρίτη στην ΑΕΚ.

Αγχώθηκαν με Πετρόπουλο στην ΑΕΚ
Ούτε στην προπόνηση δεν μπορεί να απαλλαχθεί από τα… απρόοπτα η ΑΕΚ.

Στην πρώτη συγκέντρωση των «κιτρινόμαυρων» μετά το ματς με τη Βέροια (η οποία ήταν ήδη φορτισμένη λόγω του περιστατικού με τον Γιώργο Κατίδη και τη σχετική ομιλία του Έβαλντ Λίνεν) ένα μικρό-ατύχημα του Αντώνη Πετρόπουλου ήρθε ν’ αγχώσει συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Κι αυτό διότι παίζοντας το γνωστό «κορόιδο», ο Έλληνας επιθετικός γλίστρησε και χτύπησε με το κεφάλι στο δοκάρι μιας από τις μικρές εστίες που υπάρχουν για τις ασκήσεις.

Παρόλο λοιπόν που ζαλίστηκε πολύ και αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει, του τοποθετήθηκε πάγος και στη συνέχεια ένιωθε αρκετά καλύτερα.

Κατά τ’ άλλα, η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ είχε αρκετές απουσίες, μιας κι εκτός του Κατίδη (που ταξίδεψε στην Ιταλία) από τα Σπάτα έλειψαν και οι διεθνείς Κατσικοκέρης (με την Ενόπλων), Μπουγαΐδης και Φούντας (με την Ελπίδων).

Εκτός προγράμματος, δε, έμεινε και ο Τάσος Τσουμάγκας (που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία), όπως και οι Νικολιάς και Γροντής που ακολούθησαν ατομικό (λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και τον δικέφαλο αντίστοιχα).

Οι… εναπομείναντες «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά την Τρίτη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την αυριανή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στα Σπάτα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: