Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σ ακολουθεί πιστός!

Μετά από καιρό, η Τούμπα φιλοξένησε πολύ κόσμο.

Ο λαός του ΠΑΟΚ συνέρρευσε κατά χιλιάδες στον «ασπρόμαυρο ναό», δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα και ωθώντας παράλληλα τους παίκτες του Γιώργου Δώνη στην εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Περισσότεροι από 25.000 φίλαθλοι αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη του Δικεφάλου, σε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Είχε προηγηθεί η πορεία των οργανωμένων οπαδών από τον Λευκό Πύργο στην Τούμπα, σε μια νέα προσπάθεια διατράνωσης για την απελευθέρωση των φυλακισμένων συνοπαδών τους, ενώ στα κάγκελα του σταδίου αναρτήθηκαν πανό αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά κι ένα για τα όσα γίνονται στη Χαλκιδική με τον χρυσό.

Το πέταλο της θύρας 4 δε σταμάτησε να δίνει το ρυθμό, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες κερκίδες είχαν μοιραστεί χιλιάδες ασπρόμαυρες σημαίες, τις οποίες ο κόσμος κυμάτιζε περήφανα, δημιουργώντας μια εντελώς… ασπρόμαυρη εικόνα.

«Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία»

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο κόσμος φώναξε το γνωστό σύνθημα για τον Πάμπλο Γκαρσία, κάτι που επανέλαβε και μετά το 2-0, αλλά και στο φινάλε του ματς. Νωρίτερα, στην ανακοίνωση των συνθέσεων πριν την έναρξη του αγώνα, μεγάλη μερίδα του κόσμου αποδοκίμασε στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Δώνη. Γενικότερα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έπεσε στην παγίδα του διχασμού, βροντοφώναξε ξανά τη στήριξή του στον Γκαρσία, αλλά χωρίς να προχωρήσει σε βωμολοχίες κατά του προπονητή, πέραν της αποδοκιμασίας πριν το ματς. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: