Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αν ήμουν ο Γκαρσία, θα ζητούσα συγγνώμη από τον Δώνη!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την κόντρα Γκαρσία - Δώνη η οποία και αποτελεί το κύριο ζήτημα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ!

Αν ήμουν ο Γκαρσία, θα ζητούσα συγγνώμη από τον Δώνη
θα ζητούσα μια μεγάλη συγγνώμη και συγχώρεση από τον Γιώργο Δώνη επειδή τον έβριζαν στο γήπεδο αυτοί που λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα και του επιτέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια με σκοπό να χειροδικήσουν.

Αν ήμουν Γκαρσία,
θα ήθελα να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, να μην είμαι η αιτία που θα διχάσει τους φίλους της ομάδας και θα τους οπλίσει με οργή (άδικη) ώστε να βρίζουν τη μητέρα του προπονητή μου, επειδή δεν με βάζει βασικό.

Αν ήμουν Γκαρσία,
θα ήθελα να δημοσιοποιηθούν τα «εργομετρικά» μου και να αποδείξω ότι –εφόσον είναι ικανοποιητικά- αδίκως δεν με χρησιμοποιεί ο προπονητής μου.

Αν ήμουν Γκαρσία,
και εννοούσα αυτά που έλεγα, ότι δηλαδή τζάμπα με πληρώνει η ομάδα μου αφού δεν αγωνίζομαι, για να αποδείξω ότι είμαι ξεχωριστός, θα επέστρεφα τα χρήματα του συμβολαίου μου.

Αν ήμουν Γκαρσία,
επειδή έχω δείξει στο παρελθόν με τη συμπεριφορά μου ότι αγαπώ αυτή την ομάδα, είτε παίζω βασικός είτε όχι, δεν θα ζητούσα καμία ειδική μεταχείριση.

Αν ήμουν Γκαρσία,
θα ήθελα να είμαι έστω ένας απλός στρατιώτης και να περιμένω τη σειρά μου, όποτε κρίνει ο άνθρωπος που έχει εμπιστευθεί η διοίκηση να καθοδηγεί την ομάδα και λέγεται Γιώργος Δώνης (και αύριο θα λέγεται κάπως αλλιώς), να μπαίνω για να βοηθήσω.

Αν ήμουν Γκαρσία,
θα με ένοιαζε η υστεροφημία μου.

Αν ήμουν Γκαρσία,
θα ρωτούσα και τους συμπαίκτες μου, τους συναδέλφους μου, αν νοιώθουν… βολικά με όσα συμβαίνουν.

Αν ήμουν Γκαρσία,
και υπήρχε ενδεχόμενο να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον ΠΑΟΚ, από άλλο πόστο, δεν θα συμπεριφερόμουν όπως τώρα…

Αν ήμουν Γκαρσία,
θα έκλεινα τη καριέρα μου όπως κάποιοι άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που εξακολουθούν να λατρεύονται ακόμη κι από αυτούς που δεν τους έχει δει να αγωνίζονται.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:
Το ενδεχόμενο ο Δώνης να έχει παρερμηνεύσει ή να έχει… χαθεί στη μετάφραση στη συμφωνία με τον Γκαρσία, σχετικά με το αν θα παίζει βασικός και αν θα συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν αλλάζει πολλά από τα παραπάνω. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: