Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Παληγεώργος: «Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνες»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Χρήστος Παληγεώργος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τη χθεσινή νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών, την επόμενη μέρα και το ματς με τον Απόλλων που έρχεται αλλά και την επίτευξη του στόχου της ανόδου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τη χθεσινή νίκη με 0-3 επί του Ηρακλή Ψαχνών:

«Ήταν καιρός να κάνουμε μια μεγάλη νίκη. Ήμασταν διαβασμένοι και σοβαροί. Βρήκαμε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και μετουσιώσαμε τις φάσεις σε γκολ. Δεν ήταν περίπατος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο. Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια σημαντική νίκη και κρατάμε τους 3 βαθμούς. Δεν έχουμε άλλες μέρες να κοιτάξουμε το χθεσινό παιχνίδι».


Για το αν δεν πρέπει “τα μυαλά τους να πάρουν αέρα” όπως δήλωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου:

«Έχει δίκιο ο κ. Χατζηνικολάου. Το Σάββατο έχουμε παιχνίδι με τον 2ο Απόλλων Αθηνών και πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι. Δε γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνες».


Για τη βαθμολογία και τις πολλές ομάδες που παλεύουν για την άνοδο:

«Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία αλλά κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Χάνουμε βαθμούς στο Καυταντζόγλειο, είναι ντεσαβαντάζ για μας που ο αντίπαλος κλείνεται. Επίσης είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος στο Καυταντζόγλειο».


Για της σχέση του με τον Γιάννη Χατζηνικολάου:

«Δε θεωρούμαι παιδί του Χατζηνικολάου. Ήμασταν μαζί στον Πλατανιά, αλλά εμένα με προσέγγισε η διοίκηση για να έρθω».


Για το αν έχει αλλάξει κάτι με την πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου:

«Δεν είμαι ικανός για να κρίνω προπονητές και δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν ήρθε ο κ. Χατζηνικολάου αλλά δεν θα τον κρίνω εγώ».


Για αν θα ανέβει ο Ηρακλής:

«Πρέπει να τον ανεβάσουμε τον Ηρακλή. Δεν είναι εκεί η θέση του. Όλοι οι αντίπαλοι μένουν άναυδοι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι για τη Σούπερ Λιγκ».


Για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης:

«Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και αν κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: