Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μάρκεβιτς: «Από 2-2 μέχρι… 0-3»

Ο Μίρον Μάρκεβιτς παραδέχθηκε μετά το «διπλό» της Μέταλιστ στην έδρα του ΠΑΟΚ, πως ο σημερινός αγώνας θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη…

Μάρκεβιτς: «Από 2-2 μέχρι… 0-3»
Δεν ανέφερε τη λέξη πρόκριση ο Μίρον Μάρκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, παρά το ξεκάθαρο πλεονέκτημα της Μέταλιστ, μετά το 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας σημείωσε πως σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ενώ έδειξε να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τη ρεβάνς στο Χάρκοβο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν πατούσαμε καλά. Σταδιακά βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και δεν αφήσαμε χώρους. Το σκορ θα μπορούσε να είναι 2-2, αλλά και 0-3».

Για τις συνθήκες του αγώνα: «Μας επηρέασε η ζέστη, καθώς δεν ήμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες. Μου θύμισε έναν αγώνα που είχαμε δώσει με την Ομόνοια πριν δύο χρόνια. Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση βελτιώθηκε και ήταν καλό αυτό για εμάς».

Για τη ρεβάνς στο Χάρκοβο: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τη ρεβάνς, όπου και εκεί όμως θέλουμε να είμαστε δυνατοί».

Για την άδεια Τούμπα: «Η απουσία των φιλάθλων από το γήπεδο ίσως να στοίχισε στον ΠΑΟΚ. Ίσως ο αντίπαλος να έπαιζε πιο δυνατά. Ήταν πολύ σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ, πολύ πειθαρχημένη. Και στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να προσέξουμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: