Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η ΚΑΕ Άρης πιο κοντά στο άρθρο 99!

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, κάνει σήμερα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία με το νομικό της επιτελείο. Οι Γιώργος Οικονόμου και Χρήστος Γρόλλιος βρέθηκαν χθες στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, πήραν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που είχαν ζητηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών και σε συνεργασία με τον ειδικό μεσολαβητή που έχει ορίσει το δικαστήριο για το άρθρο 99, κ. Κωνσταντινίδη, συμπλήρωσαν τον σχετικό φάκελο τον οποίο σήμερα και θα αποστείλουν στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών.

Παράλληλα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η ΚΑΕ Άρης θα έχει στα χέρια της, τις πρώτες επικυρωμένες και εγγράφως συμφωνίες με πιστωτές της, ξεκινώντας και επί της ουσίας τις προσπάθειες για την συμπλήρωση των υπογραφών του 60% των πιστωτών της, ώστε να… περάσει την πόρτα του άρθρου 99. Όπως είχαμε αναφέρει και σε ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, η πρώτη πεντάδα παικτών που αναμένεται να υπογράψει το σχέδιο συμφωνίας με την ΚΑΕ για το άρθρο 99 θα αποτελείται από τους Χρήστο Ταπούτο, Λίνο Χρυσικόπουλο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Δημήτρη Βεργίνη.

Τέλος, μέσα στο επόμενο 24ωρο και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ περιμένουν να ακούσουν… ευχάριστα μαντάτα από το Υπουργείο Οικονομικών για το άρθρο 99. Τα ευχάριστα θα έχουν να κάνουν με το αίτημα της ΠΑΕ Άρης και, φυσικά, θα περιλαμβάνουν και την ΚΑΕ, καθώς στην συνάντηση που είχε γίνει στο Υπουργείο με τους κ.κ. Θεοχάρη και Μαυραγάνη, ο Χρήστος Γρόλλιος είχε θέσει και το θέμα της ΚΑΕ και είχα πάρει την διαβεβαίωση ότι θα ενταχθεί στο ίδιο πλαίσιο συμφωνίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: