Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μόνο (;) Ολυμπιακός για Nova και ...ποιόν;

Το αποψινό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μέταλιστ και η ήττα του απ' τους Ουκρανούς κάνει εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόνο (;) Ολυμπιακός για Nova και ...ποιόν;
Σε κάθε περίπτωση, η ρεβάνς της Ουκρανίας θα κρίνει τα πάντα για τα πλέι-οφ απ' όπου ξεκινάει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αν στο κομμάτι της Nova υπάρχει σιγουριά, σε εκείνο που είχε η ΕΡΤ όλα είναι ανοιχτά.

Στις 21 και 28 Αυγούστου κανείς δεν ξέρει να πει αν τις βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ θα καλύψει η δημόσια τηλεόραση ή αν μέχρι τότε το «πακέτο» θα έχει αλλάξει κάτοχο (20 και 27 οι βραδιές θα είναι στη Nova).

Ακόμα περισσότερο αυτό ισχύει για την πρεμιέρα των ομίλων, στις 18 Σεπτεμβρίου (17/9 είναι στη Nova). Ανοιχτά είναι, επίσης, ο αγώνας Σούπερ Καπ (30/8) και η μετάδοση της κλήρωσης (παράλληλα με Nova, Eurosport) των ομίλων.

Ο πιθανός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ απ' την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε το περυσινό τηλεοπτικό σενάριο, με μόνο μία ελληνική ομάδα στους ομίλους (τον Ολυμπιακό) που την μία θα παίζει Τρίτη (Nova) και την άλλη Τετάρτη (άγνωστο το κανάλι).

Ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός του «Δικέφαλου» του Βορρά, πάντως, θα έχει και ένα (ας γράψουμε) τηλεοπτικά «θετικό». Θα διώξει το ...άγχος για την τηλεοπτική παραγωγή του εντός έδρας του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (σε περίπτωση που η ομάδα της Θεσσαλονίκης περάσει της Μέταλιστ), ειδικά αν η Δημόσια Τηλεόραση κρατήσει το μέρος των δικαιωμάτων που είχε η ΕΡΤ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: