Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Άλλη τιμή για ΠΑΟΚ και άλλη για ΑΕΚ!!

Οι «Δικέφαλοι» κοιτάζουν τον ίδιο παίκτη (Έλληνας άσος με καλό βιογραφικό), όμως η ομάδα του ζήτησε διαφορετικά χρήματα. Γιατί έκοψε μισό εκατομμύριο στην Ένωση; Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι το πιο... hot όνομα στη ελληνική αγορά τις τελευταίες ημέρες και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του, έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του. Για τον νεαρό άσο όμως προσφάτως είχε «ψαχτεί» και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο η αντιμετώπιση των δύο συλλόγων από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν διαφορετική.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Οι Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος είναι γνωστό σε όλους, πως δεν πουλάνε φθηνά τους καλούς τους παίκτες και αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει ούτε για τον καλό τους φίλο, Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, θεωρούν πως η τιμή θα πρέπει να είναι... τσιμπημένη για ομάδα από την Ελλάδα, καθώς πιστεύουν πως οι ποιοτικοί τους παίκτες πρέπει να πηγαίνουν στο εξωτερικό.
Αυτό για παράδειγμα είχε γίνει και στην περίπτωση του Ράγιος, όπου είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν τον έδιναν ούτε... μισό ευρώ λιγότερο από την 800άρα που πουλήθηκε ο Φορτούνης.
Το ίδιο λοιπόν συνέβη και στην υπόθεση του Κουρμπέλη, για τον οποίο ρώτησαν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ! Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», η απάντηση σχετικά με την τιμή ήταν διαφορετική.
Από τον Βρύζα πριν ένα μήνα οι Αρκάδες ζήτησαν 1.5 εκατομμύριο, ενώ στον φίλο τους Μελισσανίδη έκαναν... σκόντο ζητώντας 1 εκατομμύριο!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: