Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Δεν του φταίει κανένας!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την ήττα του ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα από την Μέταλιστ. Το... σπρώξιμο που δεν ήρθε, το τσαφ και η αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν και θετικά; Αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ και φαβορί η Μέταλιστ. Έτσι ξεκίνησαν από τα αποδυτήρια οι δυο ομάδες. Με το που άρχισε το ματς, όμως, είδαμε το ανάποδο. Ένας ΠΑΟΚ χειμαρρώδης, με τσαμπουκά, απειλητικός. Και μια Μέταλιστ να πελαγοδρομεί. Χαμένη στο διάστημα ήταν η φιλοξενούμενη.
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, άρχισε να φτιάχνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη για να βάλει κι ένα και δυο γκολ.
Πάει και το 1-0, έγινε το 0-1
Μόνος φάτσα με το τέρμα ο Γεωργιάδης, χάνει το κοντρόλ, πάει το 1-0.
Μετά από λίγο φτάνει η μπάλα μπροστά από τον Αθανασιάδη. Αρκούσε ένα σπρώξιμο για να την στείλει στα δίχτυα. Αργή αντίδραση, τσαφ, πάει πάλι το 1-0.
Ύστερα κάνει απόπειρα να πατήσει στην περιοχή του ΠΑΟΚ η Μέταλιστ. Κερδίζει κόρνερ, το εκτελεί, η μπάλα πάει μια χαρά όμορφα κι ωραία προς τον Βίτορ, απλώνει το χέρι άτσαλα, πέναλτι. Να το 0-1.
Αυτοπεποίθηση
Κι εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Πού να βρει μετά κουράγια ο ΠΑΟΚ να το παλέψει; Η Μέταλιστ πήρε αυτοπεποίθηση, ανέβηκε η απόδοσή της, ενώ ο δικέφαλος απογοητεύτηκε αφού ήξερε πια ότι η πρόκριση θα είναι δύσκολη.
Ακόμα, όμως, και στο 0-2, πάλι λάθη γίνανε. Τι δουλειά είχε ο Χακόμπο να πάει έτσι πάνω στην μπάλα; Ενώ και ο Βίτορ δεν ήταν τραβηγμένος λίγο πιο μπροστά στο ξεκίνημα της φάσης κι έτσι δεν υπήρξε οφσάιντ για την Μέταλιστ.
Δεν τις άρπαξε από τα μαλλιά
Του ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν του φταίει κανένας. Του ήρθαν οι ευκαιρίες, αλλά δεν τις άρπαξε από τα μαλλιά. Κι έκανε και λάθη, όπως αυτό στην φάση του πέναλτι.
Ο δικέφαλος, πάντως, δεν έχει να κλάψει για τίποτα. Η Μέταλιστ, άλλωστε, όσο περνούσε η ώρα έδειχνε πόσο αξιόλογη ομάδα. Εξαρχής το έργο ήταν δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Είναι καλή ομάδα η Μέταλιστ. Τα λέγαμε, άλλωστε, με το που έγινε η κλήρωση, όταν οι περισσότεροι πανηγύριζαν.
Ας κρατήσει τα θετικά
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, πάλεψε όσο μπορούσε. Έδειξε καλά στοιχεία στην αρχή, ενώ και όταν έπεσε η απόδοσή του δεν είναι ότι έχασε τα αυγά και τα καλάθια. Ο Στέφενς το είχε μελετήσει το ματς, αλλά μετά το 0-1 φάνηκε ότι η ομάδα δεν είχε την ψυχική δύναμη να αντιδράσει. Τέλος η πρόκριση, λοιπόν. Και ο ΠΑΟΚ ας κρατήσει τα θετικά στοιχεία και ας προσπαθήσει να διορθώσει όσα πήγανε στραβά.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: