Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ντέβιτς: «Είμαστε ένα επίπεδο πιο πάνω»

Στην ποιοτική ανωτερότητα της Μέταλιστ απέδωσε κατά κύριο λόγο τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Μάρκο Ντέβιτς.

Ντέβιτς: «Είμαστε ένα επίπεδο πιο πάνω»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το 2-0 επί του ΠΑΟΚ και πεπεισμένος πως αυτό ήταν αποτέλεσμα της διαφοράς επιπέδου μεταξύ του «δικεφάλου του Βορρά» και της Μέταλιστ εμφανίστηκε ο Μάρκο Ντέβιτς.

«Θα διαπιστώσατε και εσείς ότι ήταν πολύ δύσκολες οι καιρικές συνθήκες. Ήταν πολύ δύσκολο να κινηθείς μέσα στο γήπεδο, αλλά είχαμε την ικανότητα να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι», είπε στους Ουκρανούς δημοσιογράφους ο σκόρερ της Μέταλιστ. Και συνέχισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ίσως να μην είχαμε βρει ακόμη το σωστό ρυθμό. Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας που στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι δικοί μας φίλαθλοι, πολλοί περισσότεροι από ότι του ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα όμως θα ήταν μάλλον καλύτερη εάν το γήπεδο ήταν γεμάτο».

Κι αφού αναφέρθηκε στο προβάδισμα που πήρε η ομάδα του λέγοντας πως «δεν είχα κανένα φόβο όταν εκτέλεσα το πέναλτι, αφού είχα εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι μας βοήθησε το γκολ, αλλά περισσότερα τα όσα μας είπε στο ημίχρονο ο προπονητής, που δεν ήταν ικανοποιημένος από το πώς είχαμε παίξει στο πρώτο μέρος. Ο ΠΑΟΚ τακτικά έπαιξε καλά, είχε ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μου είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Κι αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: