Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Πόνεσα για τον ΠΑΟΚ»

Ο πρόξενος της Ουκρανίας στην Ελλάδα Αλεξάντερ Γιούργκιν, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 όπου αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ αλλά και την πόλη του Χάρκοβο.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Υπήρχε πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Ο προπονητής που έχει η Μέταλιστ είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ουκρανία αυτή την στιγμή. Πριν από τον αγώνα ζήτησα ένα εισιτήριο για να μπω αλλά οι διοργανωτές μου αρνήθηκαν. Ευτυχώς μπήκα με την Μέταλιστ μέσα. Πλέον περιμένω ένα σπουδαίο παιχνίδι και εύχομαι ένα παιχνίδι με καλή απόδοση για τις δύο ομάδες. Πόνεσα για τους Έλληνες αλλά είμαι Ουκρανός και δεν κρύβω ότι χάρηκα για την Μέταλιστ»
είπε στην αρχή και πρόσθεσε:
«Η φιλοξενία ήταν πάρα πολύ. Κανένας δεν έχει πρόβλημα και ξέρω ότι είναι όλοι ευτυχισμένοι. Οι φίλαθλοι της Μέταλιστ το χάρηκαν πάρα πολύ. Είχαν ελπίδα για την νίκη. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»
Για τις βίζες των ποδοσφαιριστών:
«Θα πάνε όλα καλά πιστεύω με τις βίζες των ποδοσφαιριστών. Και οι φίλοι του ΠΑΟΚ χρειάζονται μόνο διαβατήρια. Το Χάρκοβο είναι πολύ ωραία πόλη και αξίζει να πάνε εκεί και να δουν το παιχνίδι. Οι σχέσεις της Ελλάδας και της Ουκρανίας είναι αδελφικές. Πέρα από την θρησκεία έχει και πολλούς Έλληνες που κατοικούν αλλά και ελληνικές πόλεις. Είναι πόλη με μεγάλη ιστορία. Έχει μουσεία, μνημεία και θα τους αρέσει σίγουρα»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: