Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Βγήκε η κούραση»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ.
Αναλυτικά:
«Περίμενα να νικάει στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ με 3-0. Στην επανάληψη όμως δεν ήξερα που να κρυφτώ. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για το δεύτερο ημίχρονο. Η Μέταλιστ περνούσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ σαν σταματημένους. Πιο γρήγορη ομάδα με καλύτερο ρυθμό και φάνηκαν πολλές αδυναμίες. Η άμυνα πολύ αργή τα χαφ το ίδιο και ο Λούκας βρέθηκε στην  χειρότερη μέρα του. Βγήκε η κούραση. Άμα εσύ έχει 300 σφυγμούς και οι άλλοι 100 δεν μπορείς να ακολουθείς. Δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Η Μέταλιστ ήταν έτοιμη ομάδα. Είναι φυσιολογικό αυτό. Άμα ο ΠΑΟΚ είχε παίξει πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος θα έδειχνε κάτι άλλο»
Για την ρεβάνς:
«Η ρεβάνς τελείωσε. Με τι ψυχολογία να πάνε τώρα οι παίκτες. Θαύματα γίνονται αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Είναι προετοιμασία ακόμη. Για να επανέλθει ο οργανισμός θέλει ένα μήνα και παιχνίδια πρωταθλήματος. Όχι φιλικά.
Για το Στέφενς:
«Τον πιστεύω. Ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει. Η δουλειά του θα φανεί σε ένα μήνα. Άμα είναι καλός προπονητής θα ζητήσει πολλά από σήμερα. Για την Ελλάδα είναι καλή η ομάδα. Άμα η ομάδα έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στο πρώτο δεν θα τα λέγαμε αυτά»
Για την ψυχολογία:
«Η ψυχολογία παίζει τον ρόλο της. Αλλά όταν έχεις 15’ λεπτά να ξεκουραστείς στο ημίχρονο δεν πετάς λευκή πετσέτα. Όταν χάνεις με 1-0 πας για να ισοφαρίσεις τουλάχιστον. Φάνηκε η κούραση. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει κανένας»
Για την νοοτροπία:
«Πόσες φορές ο ΠΑΟΚ έχασε 0-1 και το έκανε 2-1. Πέρσι το έκανε τρεις φορές. Θέλω να πιστεύω ότι φταίει η κούραση της προετοιμασίας. Αν είχε κόσμο σίγουρα θα άλλαζε το αποτέλεσμα.»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: