Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ικέτευσε για το… ντεμπούτο του ο Νεϊμάρ!! (video)

Αν μπορούσαν κάποιοι εκ των αντιπάλων του, θα τον παρακαλούσαν να σταματήσει. Για να ντεμπουτάρει με την Μπαρτσελόνα όμως (στο 2-2 με τη Λέγκια Γκντανσκ) χρειάστηκε να… παρακαλέσει ο ίδιος ο Νεϊμάρ!

Ικέτευσε για το… ντεμπούτο του ο Νεϊμάρ! (video)
Το περίμενε πώς και πώς. Είχε προετοιμαστεί για την πρώτη φορά που θα έμπαινε στο γήπεδο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζορντι Ροουρα όμως είχε άλλη άποψη. Δεν τον ξεκίνησε βασικό στο φιλικό 2-2 με τη Λέγκια Γκντανσκ.

Και χρειάστηκε να περάσουν 78 λεπτά -κι ένα εκπληκτικό ικετευτικό νεύμα του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου το οποίο συνέλαβε ο φακός- ώστε ο Βραζιλιάνος να κάνει το ντεμπούτο του με τους «μπλαουγκράνα».



Παρόλο λοιπόν που δεν τον συμπεριέλαβε στο κύμα αλλαγών που έκανε στο 63’ (βγάζοντας τους αναπληρωματικούς πού κατά κύριο λόγο είχε παρατάξει και βάζοντας… ακόμα πιο αναπληρωματικούς) ο Ροουρα έριξε τον Νεϊμάρ στο γήπεδο όταν το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί.



Με τους απρόσμενα δυνατούς Πολωνούς να παίρνουν δυο φορές προβάδισμα (με τον Μπιένιουκ στο 16’ και τον Γκρζέλακ στο 50’), τον Ρομπέρτο ν’ απαντά ενδιάμεσα και τον Μέσι να κλείνει τη βραδιά με ένα… κλασικό γκολ Μπαρτσελόνα.




Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Πίντο (46’ Όιερ), Μοντόγια (63’ Εσπινόσα), Σέρχι Γκόμες (63’ Πλάνας), Μπάρτρα (63’ Μπανιάκ), Αντριάνο (63’ Σαμπέρ), Σονγκ (63’ Πάτριτς, Ντος Σάντος (63’ Ίλιε), Σέρχι Ρομπέρτο (63’ Φεμένια), Αλέξις (78’ Νεϊμάρ), Μέσι (76’ Ντονγκού), Τέγιο (22’ Ρομάν) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: