Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Θα το πάρει από Οκτώβριο η Γιούβε»

Τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν στην Ιταλία έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, που αναφέρθηκε και στους πρώην προπονητές του.
Ο άσος της Πάρμα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και όταν του ζητήθηκε να κάνει μια εκτίμηση για το πώς θα εξελιχθεί τη νέα σεζόν η μάχη του τίτλου, δεν έδειξε να... προβληματίζεται ιδιαίτερα.
«Θα έχει ξεκαθαρίσει από τον Οκτώβριο ότι το Scudetto θα πάει στη Γιουβέντους. Είναι δύο-τρεις κλάσεις πάνω από τους αντιπάλους της. Εχουν το καλύτερο σύνολο, έχουν τον καλύτερο προπονητή από κάθε άποψη και με τις μεταγραφές που έκαναν θα καθαρίσουν εύκολα την υπόθεση-τίτλος», τόνισε ο FantAntonio που γενικά μόνο καλές σχέσεις δεν έχει με τους Μπιανκονέρι και με τον Κόντε, για να τονίσει στη συνέχεια ότι με τον Αμάουρι θα κάνει πολύ καλό δίδυμο στην Πάρμα ενώ σε ερώτηση για το ποιο ματς περιμένει πώς και πώς, απάντησε: «Σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο το ματς με την Ιντερ καθώς είμαι οπαδός της αλλά για μένα το πιο ξεχωριστό παιχνίδι θα είναι αυτό με την Σαμπντόρια καθώς αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».
Από εκεί και πέρα, ο Κασάνο αναφέρθηκε και σε προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, για πολύ ή λίγο, λέγοντας πως «το Νο1 είναι σίγουρα ο Καπέλο. Σπουδαίος προπονητής είναι και ο Αλέγκρι. Ο Ματσάρι είναι πολύ καλός προπονητής αλλά... Το "αλλά" πάει στον χαρακτήρα του και όχι στις ικανότητες του».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον Αντρέα Στραματσιόνι, απάντησε: «Αλλη ερώτηση...».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: